living

onsdag, 9 april 2014

small living inteior design interiør modeblog fashion blog living home homedecorChristoffer og jeg bor på kun 57 kvm, så jeg søger ofte efter inspiration til indretningen i de små hjem :) Her er nogle af de seneste billeder, som jeg har fundet på Pinterest. Hvis man indretter sig rigtigt, kan man få meget ud af få kvadratmeter. Selvom jeg er meget glad for vores lille dukkehus, drømmer jeg ofte om en herskabslejlighed med 3 meter til loftet, sildebensparket og altan… :) Hvordan ser Jeres drømmebolig ud?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Christoffer and I live in a 57 sqm apartment so I often seek for inspiration for small homes. Here are some of the latest pics I have found on Pinterest. You can actually get a lot out of few sqm if you furnish your apartment in a smart way. Even though I really like our apartment, I often dream of a luxury flat with high ceilings, herringbone parquet floor and a balcony… :) How does your dream apartment looks like?

(Photo credit: Pinterest)

 

blogstats trackingpixel

10 Thoughts on “Small living

  1. Jeg drømmer såment bare om at finde en lejlighed i København, så jeg kan komme tættere på mit studie! Suk.. I er heldige med jeres 57 kvm :)

  2. Det var virkelig nogle gode ideer, der var der!
    Jeg deler min bolig inspiration sammen med en veninde på vores fælles blog ourartofinterior.blogspot.dk , og jeg ville blive virkelig glad, hvis du kiggede forbi!
    Forsat god weekend! :-)

  3. kathe on 12. april 2014 at 14:19 said:

    Den seng er genial! ihhh hvis du ved hvor man kan få det, må du hjertens gerne smide et link denne vej! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu Title