wardrobe

søndag, 13 april 2014

nadia fischer guld modeblog fashion blog blogger danmark outfit show me your wardrobeI går var jeg hjemme hos Nadia for at tage billeder af hendes lækre garderobe. Nadia er en af mine gode veninder og vi har kendt hinanden siden gymnasiet. I har mødt hende på bloggen før HER, HER og HER. Hun har netop blevet færdig som can. mag. i dansk og medier på Københavns Universitet og arbejder desuden med administration af sociale medier i sin egen virksomhed, Guld Medier. Jeg har altid beundret Nadia for hendes afslappede, minimalistise stil med et tvist. Hun er god til at gøre fine high-street kup og mikse det med lækre smykker og sko. Se bare nedenfor, hvor hun også besvarer nogle spørgsmål omkring sin stil. marc jacobs watch ur armbåndsur sølvurNadia er vild med oxyderede smykker og her er nogle af hendes favoritter fra Jane Kønig, Marc Jacobs og Urban Outfitters.læderjakke skindjakke copyLækre læderjakker fra henholdsvis Flying A, Trafaluc og Zara.

nadia modeblog fashion blog blogger danmark copyNadia I bluse fra Mango og ripped jeans fra Zara.sneakersNadia har et hav af sneakers og her er nogle af favoritterne, som hun gerne bruger til hverdag med skinny jeans, en T-shirt og en læderjakke.modeblog interiør interior design modeblog apartment small living copyHer er et lille udsnit af Nadias lejlighed som også er super cool indrettet! Jeg får altid lyst til at lave om derhjemme, når jeg har været på besøg hos hende. :)
cosLækre basisbluser fra Cos. 
tasker copyNadias yndlingstasker fra Prada, mit design for Markberg (HER), Louis Vuitton, Gina Tricot og den lille posetaske er vintage.nadia fischer guld modeblog fashion blog wardrobe garderobeNadia i ny skjorte fra Copenhagen Lux og hvide jeans fra Gina Tricot.gardenia shoe biz modeblog fashion blogYndlingsstiletterne <3 sweaters trøjer bluser strik copyLækre striktrøjer fra henholdsvis Zara, Cos og Ames.
nadia guld modeblog guld medier fashion blog blogger copy

Jeg håber I kunne lade Jer inspirere af Nadias lækre stil og garderobe. Stay tuned for flere garderobebesøg og se tidligere HERHERHERHERHERHER og HER.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I stopped by my friend Nadia yesterday to shoot some pics of her lovely wardrobe. Nadia is one of my very good friends and we have known each other since high-school. You have met her before on the blog HERE, HERE and HERE. I’ve always admired her casual and minimalistic style with a twist and her ability to make good high-street bargains. I hope you liked her style and wardrobe as much as I do. Stay tuned for more inspiring wardrobe visits and se previous “Show me your wardrobe” posts HEREHEREHEREHEREHEREHERE and HERE.

 

blogstats trackingpixel

28 Thoughts on “Show me your wardrobe

 1. Great post, love seeing other peoples wardrobe :)

  chrissabella.blogspot.com

 2. Johanne on 13. april 2014 at 14:56 said:

  Hvor er de grønne stiletter fra? :)

 3. Nathalie on 13. april 2014 at 15:03 said:

  Rigtig fine ting hun har. Ved du hvor hun har fået fat i det store N?

 4. WOW! The leopard nike!!! LOVE It!!! Perfect!

  Dress To Cook

 5. Hvor er den fine, mønstrede top fra på første billede? Altså den, hvor ærmerne er sorte g mønsteret blåligt? :) kunne det være zara?

 6. Kiki J on 13. april 2014 at 16:54 said:

  Elsker disse oplæg! Der er så meget inspiration på en gang… Tøj, accessories, indretning, hår og make-up!! Det er lækkert :D

  • passionsforfashion on 13. april 2014 at 18:08 said:

   Godt at høre :) Dejligt at du sætter pris på disse indlæg. De tager nemlig en krig at lave :D Haha… Men jeg synes også det er sjovt.

 7. Louise on 13. april 2014 at 18:01 said:

  Sikke fine ting! Ved du hvor blusen med det blå mønster på det store billede er fra? :)

 8. Hvor har hun bare mange fine ting! Og indretningen er virkelig lækker, ja :)

 9. Pingback: Hanging with the girls | passionsforfashion

 10. Anna on 14. april 2014 at 23:20 said:

  Bukserne fra billede 1, hvor er de fra? og er “forsiden” ægte læder? :)
  Elsker forresten din blog! Den er så lækker inspirende :D

 11. Virkelig fint og gennemført indlæg! Hvor er krystalkæden fra? :)

 12. Signe on 20. april 2014 at 01:09 said:

  Hvor er hendes fine reol (den der står ved siden af hendes seng fra? Den er så fin!

 13. Sofie Christensen on 20. april 2014 at 17:43 said:

  Elsker dine Show me your wardrobe indlæg! Og hvor bor hun bare pænt : )

 14. Pingback: Show me your wardrobe | passionsforfashion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu Title