hairstyles

torsdag, 24 april 2014

everyday hairstylesChristoffer og jeg sidder i lufthavnen og skal snart mod Malaga! Juhuu… Kan ikke vente! Vi har været så heldige at blive inviteret af Vueling og skal være der til søndag. Tak for Jeres tips og tricks til byen! Hvis I har flere i ærmet bliver de modtaget med kyshånd :) Jeg ville bare lige smide lidt inspiration op til (forholdsvis) nemme hverdagsfrisurer her inden vi letter. Jeg har næsten altid mit hår hængende løst, men jeg vil gerne blive bedre til at sætte det op i hverdagen. Så her et par frisurer, som I forhåbentlig også kan blive inspireret af. Ses i Malaga <3

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Christoffer and I are leaving for Malaga in an hour, wehuu! :) We have been invited by Vueling and I can’t wait! We’ve really been looking forward to this trip :) Thanks a lot for your tips regarding the city. If you have more, pls feel free to drop them in a comment :) I just wanted to share some easy hairstyles with your guys before we take off. Normally I just have my hair hanging loose, but I would like to become better at putting it up. :) See you in Spain <3

(photo credit: Pinterest)

blogstats trackingpixel

15 Thoughts on “Easy everyday hairstyles

 1. hvordan gør du på det nederste foto, det ser så fint ud, men har aldrig fundet tippet til, at samle det som en elastik om håret.

  Rigtig god tur :0))

  smil Lene.
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

 2. Love the post so much!

 3. Jeg har det ligesom dig – jeg vil så gerne sætte mit hår op og kreere flotte frisurer, men jeg ender altid med at have det hængende løst alligevel! :) Så det er skønt med lidt inspiration. Hav en dejlig tur til Spanien!

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

 4. Christina on 24. april 2014 at 16:50 said:

  Overvej at tage en tur til Gibaltar, det er meget sjovt at prøve. Der er små søde bjergaber og en hyggelig stemning i byen.

 5. All these hairstyles are awesome
  Xoxo
  http://fashionbackyard.blogspot.fr/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu Title