cold

fredag, 9 maj 2014

markberg passionsforfashionmarkbergtaskemarkberg lædertaskeWin my bag HERE

Billederne her er taget til “The Battle” engang i januar måned og jeg husker tydeligt, hvor koldt det var at skyde dem. Det var en af de koldeste dage i løbet af vinteren, men den eneste dage hvor Christoffer havde tid til at tage dem midt i kandidatopgaven. Det var så koldt, at jeg var på nippet til at begynde at tude, da jeg havde stået i en halv time nærmest uden tøj på, haha… Og det tog en helvedes tid, fordi det samtidig blæste en halv pelikan og både hår og tøj fløj rundt til alle sider #firstworldproblems. Men billederne måtte ikke se for vinteragtige ud, da de skulle bruges kommercielt i løbet af foråret også :) Anyway, hvad gør man ikke for et par billeder. Stakkels Christoffer – han må altså stå model til meget, haha! Husk at I stadig kan nå at være med i konkurrencen om at vinde min taske for Markberg HER. Jeg trækker en vinder på mandag :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Christoffer and I shot these pics for “The Battle” back in January and I clearly remember how cold it was shooting them! I couldn’t feel my fingers and toes for an hour afterwards, haha… Remember that you still have the chance to win my bag in collaboration with Markberg HERE. I will announce a lucky winner on Monday :)

 

blogstats trackingpixel

13 Thoughts on “Freezing cold

 1. I love that jacket!

  http://www.daisydaniels.me/

  Daisy x

 2. Julie on 10. maj 2014 at 09:47 said:

  Hvor er din lækre vest fra? :)

 3. Amazing combo!! Love your bag!

  xx Elisa – My Fantabulous World

 4. Din taske er bare så fin :) Jeg har overvejer og købe den for den er altså smuk :) Men er den rummelig og kan man evt bruge som en hverdagstaske? ;)

  • passionsforfashion on 11. maj 2014 at 22:46 said:

   Tak! :) Det er jeg glad for at høre. På trods af størrelsen, kan der faktisk være en del i den. Jeg bruger den også som hverdagstaske, hvis jeg ikke skal have computer osv. med mig.

 5. Mette on 12. maj 2014 at 17:58 said:

  Så fint og inspirerende! Hvor er din hvide trøje fra? :-)

 6. Mette on 12. maj 2014 at 18:01 said:

  Så fint og inspirerende! Hvor er din hvide trøje fra? :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu Title