Classic

søndag, 11 maj 2014

classic coat camelcoatAdlinks: top/Asos HERE, jeans/my design for 2nd Day HERE, coat/Asos (similar HERE), shoes/Sandro (similar HERE), bag/Chanel

Det var noget af en fest i går til Nadias kandidatfest! Jeg var først hjemme kl. 6 i morges og har brugt det meste af dagen på sofaen med mine tømmermænd, haha… Her er et outfit fra forleden, som søde Lily var så flink at skyde, inden vi skulle til “bloggermiddag” hos Maria. Ses i morgen, piger.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

It was such a great party last night! I wasn’t home before 6 in the morning and I’ve spent the most of the day on the couch with my hangovers, haha.. Here is an outfit from last Thursday shot by Lily before we went out for dinner at Maria’s. See you tomorrow, girls.

 

blogstats trackingpixel

32 Thoughts on “Classic

 1. Hvor er det et fint outfit! Er så vild med jakken :)

 2. Maria Schrøder on 11. maj 2014 at 23:24 said:

  Iiiiiih, hvor er det bare pænt!

  Jeg elsker din stil (endnu mere) når den er enkel :-)

 3. I love the classic coat paired with the leo sneakers! Gorgeous!
  XO
  http://fashionmusingsdiary.blogspot.fr

 4. Toppen er virkelig fin!

 5. Hvor ser du altså bare fin ud søde :)

 6. Really cool slip on!

  xx Elisa – My Fantabulous World

 7. Great look! I love the earthy tones and I love your slip-ons

  X Sara

 8. Emilie on 12. maj 2014 at 15:20 said:

  Dejligt outfit, så fint og simpelt. Det er lige mig. :) Toppen kommer ikke frem, når jeg trykker på linket. Er det bare min computer, der ikke vil, mon? :)

 9. line on 12. maj 2014 at 16:03 said:

  Hey Christina! Tak for en skøn blog.

  Jeg læste mig lige frem til, at du har backpacket i Asien i tre måneder. Jeg bliver student til sommer (har fire rigtige skoledage tilbage…. forstår det ikke), og jeg er fast besluttet på at skulle ud at rejse et par måneder næste år.
  Vil du ikke lave et indlæg med billeder, gode råd, rute, kost, logi, erfaringer og oplevelser om din tur? Det ville være SÅ spændende :-)
  Tak xx

  • passionsforfashion on 12. maj 2014 at 22:32 said:

   Hej Line,
   Uh, kun fire dage! Hvor er det vildt! :) Kan kun anbefale at gøre det! Det vil du aldrig fortryde! :)
   Jo, det var faktisk en god idé! Havde planer om det for længe siden, men fik aldrig lavet indlægget. Kan være jeg skulle tage mig sammen til det :)

   • line on 13. maj 2014 at 20:21 said:

    Det ville være super godt! Vil SÅ gerne høre om det for at få lidt inspiration :-)
    Evt. også nogle af de lidt “dybere” ting – hvordan det påvirkede dit parforhold, hvad du lærte af turen osv. – ville være super! :)

 10. Virkelig lækker jakke!

 11. Julie on 12. maj 2014 at 19:31 said:

  sikke dog et flot outfit!

 12. Sandra on 12. maj 2014 at 20:04 said:

  Hvor er det et fint outfit :)
  Og tusinde gange tillykke med, at din taske vandt!
  det er fuld forståeligt, og også derfor jeg stemte på den :)

 13. Alberte on 24. maj 2014 at 14:57 said:

  Hej Christina,

  Nu stiller jeg lige et lidt mærkeligt spørgsmål..
  Efter at have set den top på din blog blev jeg helt forelsket i den, og har nu fået den hjem, da jeg tænker den skal være en del at mit vognturs-outfit når jeg bliver student til sommer! Den er helt perfekt, men jeg har lidt svært ved at greje hvad jeg skal gøre med BH uden at den bliver synlig? Hvad gør du, når du har den på?
  Tak for en fantastisk blog :)

  Mvh Alberte

  • passionsforfashion on 24. maj 2014 at 18:01 said:

   Hej Alberte,
   Ih, det lyder fint med den top til vogntur! :) Jeg havde den på forleden uden nogen jakke/trøje og der havde jeg bare en stropløs bh under, som jeg har købt i H&M :)
   Pøj pøj med eksaminerne :)
   Tak for rosen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu Title