off

torsdag, 15 maj 2014

yvesrocher selvbruner self-tanner self-tan

Få 30% rabat på ALT fra Yves Rocher HER hele maj med koden “CHRISTINAYR” (indtastes nederst under “min indkøbskurv”).

Det kan godt være lidt skrækindgydende at skulle hoppe i de korte gevandter, når ens ben mest af alt minder om to styks hvide asparges! Vi kan nok godt blive enige om, at solen her i Danmark kommer og går som det passer den og ligeså gør den brune farve på vores ben :) Jeg har gennem årene testet et hav af selvbrunere i håb om at finde et mirakelmiddel, der kunne komme de hvide asparges til livs uden at ende med at ligne en “Sidney Lee wannabe”! Og let’s face it – de fleste selvbrunere giver en skrækkelig lugt af brændt gris, hvilket Christoffer ofte har måtte lægge næse til, når jeg er gået i seng om aftenen og lugten lige så stille er sivet op fra dynen: “Har du nu smurt dig ind i det stads igen?“. Det har været svært at finde en selvbruner der kunne det hele. Jeg har nu testet nogle nye produkter fra Yves Rocher. – Læs med nedenfor hvordan det gik…

yves rocher bodyscrubBegynderfejl number one: husk ALTID at skrubbe din hud med en bodyscrub eller en handske inden du går igang med en selvbruner! De fleste der bruger selvbruner for første gang smører det direkte på tør hud uden nogen forberedelse, hvilke ofte giver en ujævn farve, da selvbruneren sætter sig i de døde hudceller. Så husk at skrubbe hele kroppen, inden du påfører selvbruner – specielt albuer, skinneben og hvor man ellers kan have tendens til tør hud. Denne “Gommage Scrub” fra Yves Rocher er super god og giver en smidig og blød hud! :) Og så har den en lækker duft af abrikos. Kan varmt anbefales. Find den HER.
yves rocher self-tannerVenstre: denne serie “Ensoleillant Sunshine” er super god, hvis du har meget lys hud og er bange for at lave streger/blive orange, da den er meget mild i det og kun giver en svag gylden farve, som gradvist bliver mere tydelig, jo flere gange du bruger den. Den minder lidt om en bodylotion med en smule selvbruner i. Den store beholder er til kroppen (HER) og den lille er til ansigtet (HER).

Højre: “Autobranzant Self-tanner” serien med “shimmer effect” er til de af Jer, der gerne vil kunne se en forskel med det samme. Cremen er nemlig meget gylden i det og med en let glitter effekt, som tilfører farve og shine til huden selv inden selvbruneren har gjort en indvirkning. Find den til krop + ansigt HER og specielt til benene HERyves rocher selvbruner“Autobronzant Self-tanner” serien er min favorit! Det er den klassiske selvbruner, som giver huden en lækker gylden farve efter 4-6 timer. Jeg påfører den om aftenen, og lader den tørre inden jeg går i seng, og kan om morgenen vågne op med en fin kulør :) Yaay. Den giver en pæn, ensartet og naturlig gyldenbrun farve. Helt personligt kan jeg godt lide, at cremen er uden farve, da den derfor ikke smitter af på tøj osv. Find den til krop + ansigt HER og specielt til ansigtet HER med “lift” care.yves rocher body mistDenne “Autobronzant Self-tanner” bodymist er et super lækkert produkt og er ideel til de af Jer, der ikke er så gode til at smøre selvbruner ud med hånden uden at lave streger. Den sprøjtes nemlig på huden med en pumpe, som giver et fint og ensartet resultat. Find den HER.

Begynderfejl number two: HUSK altid at vaske grundigt hænder efter at have påført en selvbruner. Det sætter sig nemlig i revnerne mellem fingrene og giver et orange resultat, hvis det ikke fjernes efterfølgende. Denne bodymist selvbruner ovenfor kan også bruges til at give et lille “pift” på håndoverfladerne efter man har vasket hænder, så man ikke ender med totalt hvide hænder efter håndvask. Man kan også bare bruge en normal bodylotion uden selvbrunereffekt til at tone selvbruneren på armene ud over hænderne (minus fingre).

Som I ved, har jeg før samarbejdet med Yves Rocher af den simple grund, at jeg er vild med deres produkter. Denne gang er ingen undtagelse. Disse produkter er, hånden på hjertet, de hidtil bedste jeg har prøvet! Jeg har prøvet mange, mange andre selvbrunere, der også har givet et super resultatet, men det gode ved disse er, at de er nærmest lugtfrie! Det er vist umuligt at finde en selvbruner der er fuldstændig uden lugt, da lugten opstår, når selvbruneren reagerer med sukkerstofferne i huden og derved giver den gyldne kulør. Disse produkter har en lækker duft af gardeniablomst (minder lidt om syren), når de påføres og efter at have siddet i 4-6 timer er de stadig nærmest lugtfrie! Selv Christoffer var imponeret. Han kunne nærmest ikke lugte det! Wiiiin! :) Så jeg kan varmt anbefale disse produkter, hvis I også vil komme Jeres hvide asparges til livs, haha…

I kan se resultatet på mine ben på Facebook (HER).

Desuden har jeg en god nyhed til Jer. Jeg har i samarbejde med Yves Rocher fået lavet en rabatkode der giver 30% på ALT hos Yves Rocher HER i hele maj måned! I skal bare indtaste rabatkoden “CHRISTINAYR” ved checkout (nederst på siden under “vis min indkøbskurv”). Happy shopping :)

passionsforfashion

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It can be a little terrifying to wear short robes when your legs most of all look like white asparagus! I think we can certainly agree that the sun here in Denmark comes and goes as it pleases, and so does the brown color on our legs :) I have over the years tested a LOT of ​​self-tanners in the hope of finding a miracle product that could give me a nice tan without ending up looking like a drag queen! And let’s face it – most self-tanners give a terrible smell of roasted pig. So it has been quite difficult to find the perfect self-tanner lotion. I have the past few weeks tested these new self-tanner products from Yves Rocher.

As you know I have been working with Yves Rocher before, as I’m a big fan of their products. This time is no exception which is why I wanted to share it with you guys. They have a big selection of self-tanner products – there is something for everybody. The products in general give a nice and even tanned colour and best of all – they have a nice flowery smell! Even after 5-6 hours they almost don’t smell, which is really uncommon for self-tanner products. So I can highly recommend them to you, if you want to get ready for Summer. Find all of them HERE. Also, I have great news for you – until May 31st you can get 30% off on everything from Yves Rocher HERE by entering the code “CHRISTINAYR” at checkout. Happy shopping :)

(Sponsored by Yves Rocher, contains adlinks)

blogstats trackingpixel

18 Thoughts on “Ready for Summer? 30% off

 1. Jorun on 15. maj 2014 at 15:20 said:

  Ud fra din anmeldelse lyder produkterne super lækre. Og så er de også billige :D
  Men jeg har lige et spørgsmål omkring hvilken man skal vælge, måske du kan hjælpe.
  Jeg er meget lys i huden. Som i MEGET lys! Og jeg bliver heller ikke naturligt brun, men solskoldet om sommeren. Så naturligvis må jeg bruge meget solkrem og her opstår mit problem. Som du siger, så er ensoleillant sunshine shimmer god hvis man er meget lys i huden, men for at holde den brune farve ved lige, går jeg udfra, at man må bruge den hver dag, og når jeg så også skal smører mig ind i solkrem flere gange om dagen, synes jeg tit det kan blive for meget. Min hud bliver simpelthen mættet af al den krem. Men tilgengæld er jeg bange for at autobronzant selv-tanner er for mørk til at det kan se nogenlunde naturligt ud.
  Hm…vil gerne lægge ud med at prøve den ene, måske du kan komme med input så det er nemmere for mig at vælge ;)
  God dag!

  • passionsforfashion on 15. maj 2014 at 15:45 said:

   Hej Jorun,

   De kan varmt anbefales! Og ja – de er tilmed billige. Win Win :-)

   Jeg vil klart anbefale dig at gå efter “Ensoleillant Sunshine”, som du selv siger (den hedder ikke “Ensoleillant Sunshine SHIMMER” – det er mig der lavede en fejl, sorry – har rettet det i teksten nu). Med den bliver du nemlig brun gradvist. Du skal ikke bruge den hver dag, men bare et par gange om ugen, det er nok – især hvis din hud er meget lys i det.

   Du kan også vælge at købe “Autobronzant Self-tanner” og så blande den op med din egen bodylotion. Så har du ihvertfald muligheden for en stærkere kulør. Men hvis jeg var dig, ville jeg gå efter den første – altså “Ensoleillant Sunshine”. :)

   Håber forklaringen kunne bruges.

   God dag til dig også :)

   xoxo Christina

 2. Charlotte on 15. maj 2014 at 15:51 said:

  Uhhh, det ser lækkert ud!

  Lige et spørgsmål om noget helt andet.. Kan huske du var på ferie i Puerto Banus sidste sommer. Er det et sted du ville anbefale? Står nemlig og planlægge sommerferie med nogle veninder, og vi overvejer Marbella/Puerto Banus.. Vi vil gerne have et sted hvor man kan tage lidt i byen, men uden det bliver for teenage agtigt ala Sunny Beach hvis du forstår ;)

  • passionsforfashion on 15. maj 2014 at 16:27 said:

   Hej Charlotte :)
   Mange tak.
   Ja, det kan jeg klart anbefale. Der er nemlig mange fede steder at gå ud (både i byen og ud og spise) og slet ikke i stil med Sunny Beach! Jeg ville gerne derhen igen! :)

 3. Julie on 16. maj 2014 at 14:45 said:

  Det må næsten prøves, nu når der snart er ved at være tid til bare ben! Tror jeg skal have fat i den i midten som er din favorit :) De ser lækre ud, deres produkter og TAK for rabatkode :)!!

  • passionsforfashion on 16. maj 2014 at 16:13 said:

   Hej Julle <3
   De er også lækre :) Tror også den ville være god til dig – altså den serie der også er min favorit :) Man kan altid blande den lidt op med en bodylotion, hvis man er bange for et for mørkt resultat til at starte med :O)

 4. Jeg har brugt den scrub længe og den er fantastisk! :D selvbruner er dog noget jeg holder mig fra for er bange for det går galt, haha.

 5. Iben on 17. maj 2014 at 15:29 said:

  Tak for rabatkoden!! – med den gode anbefaling kunne jeg ikke lade være med at bestille selvbruner hjem. Det er altid godt at komme solen lidt i forkøbet :-D

  • passionsforfashion on 17. maj 2014 at 15:42 said:

   Det var så lidt :)
   Dejligt med lidt online shopping! :) Jeg kan ihvertfald varmt anbefale den – så jeg håber, at du bliver lige så begejstret :)
   God weekend <3

 6. Mette Jørgensen on 20. maj 2014 at 11:06 said:

  Hej :)
  Jeg har problemer med at få rabatkoden til at virke på hjemmesiden når jeg klikker ind under min indkøbskurv og taster koden under rabatkode og derefter kommer det frem at den er ugyldig :)
  Kan du fortælle mig hvordan det kan være ?

  • passionsforfashion on 20. maj 2014 at 16:42 said:

   Er du sikker på at du taster den korrekt? CHRISTINAYR? Den virker for mig :) Prøv lige igen og fortæl mig om den virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu Title