Checkmate

tirsdag, 20 maj 2014

object fashion modeblog ternet outfitobjectfashion modeblog fashionblog blogger outfit shorts tern læderjakke skindjakke styling hørsholmkirkeiro mirlind chanel boy bagternetsæt modeblog tern fashion ternet sæt suit matchende sæt styling outfit ootdAdlinks: shirt & shorts/Puls Jeans (loving THIS skirt too), leather jacket/Zara (similar HERE), shoes/IRO (similar HERE), sunnies/Celine HERE, bag/Chanel

Jeg er inde i en periode, hvor jeg ikke kan finde ud af at sætte tøj sammen. Det kan tage mig en evighed om morgenen og til sidst ender jeg bare i jeans og en T-shirt. Kender I det? Jeg tænker ofte på ordsproget: “I’ve been shopping all my life and I still have nothing to wear“, for det passer rimelig godt på mig i øjeblikket, haha… Forleden var jeg dog hoppet i dette fine sæt, som ikke kræver så meget styling – perfekt til de håbløse morgener, hvor man har tøjkrise! :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’m currently going through a period where I can’t find out how to put together an outfit. It can take me forever to get ready in the morning and at last I end up in jeans and a T-shirt… Do you know that feeling? I often think of the saying: “I’ve been shopping all my life and I still have nothing to wear”, haha :) The other day, however, I ended up in this suit that doesn’t require much styling – perfect for those hopeless mornings! :)

 

blogstats trackingpixel

16 Thoughts on “Checkmate

 1. Ooh love this, looks like a playsuit!

 2. Caroline on 20. maj 2014 at 15:47 said:

  Hej, hvor er sættet fra? :-)

 3. Uh, og det er jo netop det fantastiske ved hele den trend der er omkring sæt lige i øjeblikket – de kræver ikke det helt store, hvilket er et hit, når man enten har travlt, eller føler sig uinspireret (det gør jeg i hvert fald nogle gange). Glæder mig for øvrigt til det næste indlæg med Ebay Goodies – jeg læser dem trofast hver gang ;)

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  • passionsforfashion on 20. maj 2014 at 16:25 said:

   Det har du helt ret i! Det kræver nemlig indenting at se fin ud i sæt :) Godt at høre at jeg ikke er den eneste der er lidt uinspireret af og til! :)

   Godt at høre at du er vild med “Ebay goodies” indlæggene. Der skal nok komme et nyt op snart :)

 4. Maria on 20. maj 2014 at 19:50 said:

  Hej.
  Er da total forelsket i din taske. Ved du hvor stor den er eller kender du målen på den ??

  • passionsforfashion on 22. maj 2014 at 17:18 said:

   Mange tak. Jeg har den i “medium”. Du kan finde målene online. Mener den er 25 cm lang :)

 5. Hvor er det bare et fint sæt. Jeg er også blevet helt tosset med sæt. Og de sko går rent ind elsker dem.

  Love Mia.

 6. Genkender kun ordsproget du skriver ALT for godt, men derfor er det netop fedt at følge din blog, så jeg kan få inspiration til fede outfits. Din blog var en af de første jeg begyndte at følge, og var med til at jeg selv tog springet og netop har startet min egen blog.

  • passionsforfashion on 21. maj 2014 at 08:42 said:

   Godt at høre :) Tak – er glad fordi du følger med. Vil da lige kigge forbi din blog også :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu Title