times

mandag, 26 maj 2014

skirt modeblog fashionblog stellamccartney læderjakke skindjakke bikerjakke sommer københavnchanelboy boybag chanelbag quiltedbag lædertaskeestradeur modeblog nelly styling outfit ootdsommeroutfit sommertøj modeblog mode tøj nettet onlineshopping nederdel ootdAdlinks: white top/Estradeur HERE, leather jakcet/Zara (similar HERE), skirt/Zara (similar HEREHERE), shoes/Converse HERE, sunglasses/stella McCartney (similar HERE), bag/Chanel

Jeg beklager den dårlige opdatering på bloggen på det sidste… Jeg er inde i en periode, hvor jeg er løbet lidt tør for inspiration. Det er ellers virkelig sjældent, at det er sket, mens jeg har haft bloggen, men jeg HADER at have det sådan! Så derfor vil jeg nu høre Jer, hvad I kunne tænke Jer at se mere/mindre af her på bloggen, idéer til nye tiltag eller om I har andre sjove idéer til indlæg? :) Shoot!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I’m sorry for the silence on the blog lately.. I’ve kind of lost my inspiration the last couple of days and I absolutely hate feeling like this! So therefore I’ll now ask you guys – what do you prefer on my blog and do you have ideas for upcoming blog posts? :) Shoot!

 

blogstats trackingpixel

68 Thoughts on “Summer times

 1. You look so stunning! Amazing quality of pictures!

  Instagram
  RococoStyle.com

 2. Ditte Marie on 26. maj 2014 at 08:34 said:

  Dimissionskjole-collage til studievenlige priser under 1500. :)

 3. Camilla on 26. maj 2014 at 08:55 said:

  Hej Christina,

  Jeg kunne godt tænke mig, at du lavede et indlæg med dine basisfavoritter (det har du sikkert gjort før, men jeg er en ny fast følger, så jeg har ikke fået så meget med endnu :-)) – Hvilke elementer i dit klædeskab kan du ikke undvære, dyrt som billigt? Og er der nogle stykker tøj du har flere stk. af, for ikke at løbe tør eller mangle (ud over undertøj ;-)).

  Derudover kunne jeg også godt tænke mig at du lavede et indlæg med nogle af de klædestykker du gik med sidste år, eller året før (såfremt du ligger inde med det endnu). Jeg tænker på et indlæg, hvor du gav det gamle tøj nyt liv, ved at sammensætte det med noget der er moderne nu. Jeg oplever selv, at jeg har svært ved at se på det gamle med nye øjne og mit tøj kan, i mine øjne, synes gammelt allerede 3-4 måneder efter jeg har købt det, hvilket er virkelig frustrerende, da pengene jo ikke vokser på træerne – Men samtidigt kan jeg ikke få mig selv til at smide noget ud, så jeg har stadigvæk den gamle faconsyede cowboyjakke, som jeg købt i 2008 :-/
  Så jeg kunne godt tænke mig at se, hvordan en fashionista genbruger sine oldies but goodies, og om der er håb for noget af alt det jeg har liggende i gemmerne.

  Håber det gav lidt inspiration til nogle sjove indlæg :-)
  Vh Camilla, en ny fast følger :-)

  • passionsforfashion on 26. maj 2014 at 11:21 said:

   Hej Camilla,

   Mange tak for de gode forslag! :D Det betyder helt vildt meget!

   Jeg har faktisk før lavet en collage med basisfavoritter, men det ville være en god idé at lave en ny.. Se den gamle her: http://passionsforfashion.dk/2013/01/09/repost-the-perfect-basic-wardrobe/

   Det er faktisk også en super idé det med at style gamle favoritter fra klædeskabet! Det har jeg skrevet mig bag øret. Jeg tror der er mange der kan nikke genkendende til det med at blive træt af sit tøj efter 3-4 måneder :P

   Og velkommen til i øvrigt! Dejligt med nye læsere. :)

   xx Christina

 4. Ej et skønt outfit. Dejlig sommerligt. Den nederdel. må jeg ha. Jeg ellers ret vild med dine outfit pics, men jeg kender godt fornemmelsen.

  Love Mia.

  • passionsforfashion on 26. maj 2014 at 10:48 said:

   Mange tak skal du have :) Er glad for at du kan lide mine outfits :) – I’ll keep them coming :P

 5. Den nederdel er bare så fin :) Jeg er fan :)

 6. Vildt fint look, er vild med mikset af nederdel & sneakers sammen :)

 7. Lovve this pretty dress with the converse, looks amazing!

  http://www.shotfromthestreet.blogspot.com

 8. Pernille Jørgensen on 26. maj 2014 at 09:41 said:

  Er vilde med dine shorts :-)
  Toppen har jeg også kigget meget på, men jeg tænker lidt hvilken bh man kan have indenunder så man ikke kan se stropperne på ryggen – hvilken en har du på? :-)

  Hvad med nogle flere ebay indlæg eller et indlæg med en masse sommer bluser/t shirts/toppe? :-)

  • passionsforfashion on 26. maj 2014 at 10:01 said:

   Hej Pernille,

   Jeg kan varmt anbefale toppen! Jeg er så glad for den.. Det er sådan en der bare fungerer til alt. :) Og så har den dobbeltlag foran, så den ikke er gennemsigtig. Jeg har denne stropløse bh under (som i øvrigt er den bedste jeg har haft til dags dato, da den sidder hvor den skal) – Adlink: http://c.bibo.nu/b6b8c8ea

   Jo, det er faktisk en god idé! Tusind tak for hjælpen. Jeg vil lige skrive det ned :)

   God dag til dig.
   xoxo Christina

 9. Love the cami, I’ve been on the hunt for a similar thing!
  – Grace
  http://voguebeach.blogspot.co.uk/

 10. Mere personlighed kan man aldrig kimse ad, det ville være skønt at lære dig lidt bedre at kende. Ellers er bloganbefalinger en god måde at lave et indlæg på, hvor man ikke selv behøver at tage billeder. Og så synes jeg godt man som blogger kan lave nogle tilbageblik, især taget i betragtning af, at du har sådan et stort arkiv. Sommerinspiration fra de foregående år måske? :-)
  Jeg håbe atr du finder inspirationen igen, du er en skøn blogger, Christina!
  Kh Emma

  • passionsforfashion on 26. maj 2014 at 19:26 said:

   Mange tak, Emma :)
   Gode tips! Det er nu skrevet i min lille bog sammen med alle de andre gode forslag :)
   God aften!

 11. julie on 26. maj 2014 at 10:22 said:

  Det kunne være superfedt med et indlæg om sommerkjoler. Synes altid det er svært at finde nogle fede kjoler, der både kan dresses op og ned.
  Jeg kan også ret godt lide de indlæg du laver om andre pigers klædeskab. Det er virkelig god inspiration, fordi folks stil er så forskellig.
  Jeg synes også det kunne være fedt med et indlæg om, hvad du egentlig laver. Du nævner det i flæng, men det lyder til, at du har gang i lidt af hvert. Det ville jeg godt gide at læse mere om :-)

 12. Cecilie on 26. maj 2014 at 10:28 said:

  Hej Christina
  Jeg ville meget gerne se en tutorial på den rodede-pæne hestehale du har viste flere billeder af på bloggen. Du skriver at den er nem at lave, men det syntes jeg nu ikke.
  Ellers ville jeg blive meget glad for indlæg med ideer til shorts som er i den sort-hvide-grå kategori eller andre shorts der er nemme at style :-)
  Håber du kan bruge ideerne!

 13. you look amazing!!!

  xoxo from rome
  K.
  kcomekarolina.com

 14. Really cool look!

  Elisa x
  My Fantabulous World

 15. Arendse on 26. maj 2014 at 10:49 said:

  Dejlige inspirerende billeder :-) Jeg leder pt. selv efter nogle flotte sommer-BH’er, som er pæne at have på under lette sommertoppe. Enten noget blonde eller noget man ikke kan se, som på disse billeder. Så inspiration hertil vil være kærkomment :-) Generelt er lækre sommeroutfits dejlige at se på lige nu ;-)

  God mandag!

  • passionsforfashion on 26. maj 2014 at 19:33 said:

   Det er også en god idé! Tak skal du have. Den er hermed skrevet ned :)
   I lige måde.

 16. Sofie on 26. maj 2014 at 10:59 said:

  Jeg syntes også det er et super fint outfit! :)
  Forslag til posts:
  – Whats in my handbag?
  – Inspiration til sommermode
  – Negle diy
  – Rejser
  – Ting man kan lave i sommerferien hjemme i Dk

 17. frederikke on 26. maj 2014 at 11:02 said:

  jeg ville meget gerne have lidt mere inspiration til studenter tøj, både kjoler, jumpsuit og nederdele/toppe. også gerne noget med mønster :-)

 18. frederikke on 26. maj 2014 at 11:04 said:

  jeg vil kunne godt tænke mig nogen flere opslag omkring studenter tøj, lidt inspiration omkring kjoler, jumpsuit og nederdel/toppe. også gerne noget med mønster og andre sommerlige ting :-)

 19. Min kommentar forsvandt lige ud i den blå luft, men jeg ville blot skrive at du kunne være fedt med dine top 10 over sommerprodukter? Jeg mangler at finde den perfekte solcreme og læbepomade med solfaktor. Du ser i øvrigt godt ud i sort/hvid, og så er det en ret fin detalje med den fine neglelak til det sort/hvide outfit.

  • passionsforfashion on 26. maj 2014 at 17:02 said:

   Det er faktisk også en SUPER idé :) Den er hermed skrevet ned i bogen.
   Tak skal du have.

 20. Maria on 26. maj 2014 at 11:18 said:

  Sådan et fint outfit! :)
  Jeg så dig faktisk på Østerbro 2 gange i går – om eftermiddagen hvor du kom cyklende med din kæreste og om aftenen på Århusgade hvor I snakkede med en fyr. Du virker så sød ;o)

 21. Personligt bliver jeg meget inspireret af dine outfit billeder og så synes jeg virkelig godt om dine “show me your wardrobe” indlæg, så der også kommer lidt “udefra” :D <3

  Måske lidt mere af dine beauty favoritter, hvilket make-up o.l., du bruger etc.? Sådan noget synes jeg i hvert fald er sjovt at læse om :)

  http://satinawandel.dk

  • passionsforfashion on 26. maj 2014 at 16:54 said:

   Mange tak, Satina :)
   Der er faktisk et “show me your wardrobe” indlæg lige på trapperne :)
   Gode forslag! Takker :)

 22. Det kunne være sjovt hvis du vil lave et “fra fødsel til uddannet ung kvinde” indlæg, der handler om hvordan du er nået fra vuggen til din karriere, så som, var du i vuggestue eller dagpleje, kan du huske noget der fra? var du i en bybørnehave eller en naturbørnehave. Hvor gik du i folkeskole, har du været på efterskole eller ungdomsskole? hvilke fritidsaktiviteter har du gået til? tog du HHX, STX eller noget helt 3.? har du været på højskole eller sprogrejse? Holdte du sabbat år mellem din ungdomsuddannelse eller gik du lige på, videre? :)

  • passionsforfashion on 26. maj 2014 at 12:50 said:

   Det er faktisk en sjov idé og med en lidt mere personlig vinkel, end hvad jeg plejer. Tak for det! :)

 23. Love your outfit in combination with the chucks! Looks cool ;) And don’t worry about the lack of inspiration too much, just enjoy what you’re doing and ideas will come eventually…you’ve been doing a great job so far :)

  xx love

  genieinabubble.com

 24. liv on 26. maj 2014 at 13:29 said:

  Virkelig flot outfit!! Og syntes at det er nogle rigtig goder idéer i andre er kommet med! Især det med at bruge gamelt tøj på en ny måde!
  Jeg skal på festival i år, og var også sidste år. Jeg ved at du var på roskilde sidste år, så jeg ville gerne høre om du har nogle gode ideer til forskellige festival outfit?…
  Måske noget der ikke er for dyrt,(så man ikke bliver for ked af det, vis det
  bliver udsat for lidt af hvert).
  Praktisk og selvfølgelig også se rigtigt godt ud!! ;)

  • passionsforfashion on 26. maj 2014 at 16:38 said:

   Ja, der er super mange gode forslag :)
   I er også flere der efterspørger festival outfits, så den er skrevet ned i min lille to-do bog :)

 25. Jeg elsker din blog og dine billeder, og de er en stor inspiration til mig på min egen side, selvom jeg ikke helt er nået der op kvalitetsmæssigt endnu. (tjek http://www.bedremode.nu)

  Hvis du kunne tænke dig et helt frisk inspark, vil jeg med glæde dele inspiration til – eller hjælpe med indlæg om – mere bæredygtig mode. Det kan være alt fra øko jeans til zero-waste kjoler over bæredygtig basic favoritter. Det kunne jo også være flere læsere gerne ville høre lidt om dén slags mode :)

  • passionsforfashion on 26. maj 2014 at 16:44 said:

   Mange tak skal du have :)

   Det er ikke nogen dårlig idé. Det vil jeg lige overveje. God dag.

 26. Charlotte on 26. maj 2014 at 14:50 said:

  elsker dine outfit posts, Christina! de er altid så super flotte og inspirerende!
  Du må gerne lave et indlæg med gode råd til festivaller (både outfits og tørshampoo), da vi er nogle der på sidste års roskilde endte med at have det samme outfit på hele ugen haha

 27. Mette Harbo on 26. maj 2014 at 15:26 said:

  Gerne flere eBay goodies eller Etsy fund med fokus på indretning af boligen :-) og så kunne det måske være sjovt med nogle collager med budget vs. luksus – så man kan se, hvad der er af muligheder for at være fashionable selv på SU budget!
  Tak for en god blog og held og lykke fremover:)

  • passionsforfashion on 26. maj 2014 at 16:29 said:

   Tak for input! Super gode forslag. God idé med buget vs. luksus! :D Tak!
   Tak for rosen.

 28. Ulla Maria on 26. maj 2014 at 15:33 said:

  Hvad er navnet på din neglelak? Den er fiiin!

 29. Annika Poulsen on 26. maj 2014 at 16:38 said:

  Budgetvenlige versioner af designer/luksusitems :-)

 30. Julie on 26. maj 2014 at 17:15 said:

  Du er da bare så smuk!

 31. Ghita on 26. maj 2014 at 18:36 said:

  Hvor ser det dejlig sommerligt ud! Gerne noget til basisgarderoben :)

 32. Maria on 26. maj 2014 at 19:34 said:

  Hvis ikke du lige stod og snakkede havde jeg bestemt sagt hej. Det gør jeg næste gang ;)

 33. Anne on 26. maj 2014 at 20:05 said:

  Gad rigtig godt gave inspiration til workwear altså tøj der passer til arbejde på kontor i en virksomhed hvor der er dresscode som hedder buisinesstøj! Synes det er svært uden det bliver vildt kedeligt..

 34. Anne on 26. maj 2014 at 20:07 said:

  Kunne være fedt med noget inspiration til workwear.. Synes det er svært at finde businesstøj som ikke er kedeligt og især her til sommer hvor det kan være varmt:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu Title